Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Tiedotteet


 
 

Pekalla vauhti kohdallaan

Sähköposti Tulosta PDF
Pekka luisteli ykköseksi Maailmancupin avausmatkalla 500m:llä ajalla 35,00!
Kisat tulevat televisiosta, aikataulut löytyvät luisteluliiton sivustolta
Viimeksi päivitetty 08.01.2012 18:36
 

Jääleiri avasi kotimaan kauden

Sähköposti Tulosta PDF

SU:n järjestämälle valtakunnalliselle nuorten jääleirille 29-30.10. kerääntyi useasta seurasta yli 70 klapsuttelijaa. Tekojään henkilökunta onnistui haasteellisesta säästä huolimatta tekemään hyvän ulkojääradan pikakiitureille. Täten leirin avauksessa oli helppo todeta "tämä on meidän keli" !!!

Leirin vetämisestä vastasivat Tanja, Anssi / Osmo (PoPy), Tuuli, Jason (HLK), Ari, Ile(HLK) / Harri ja Mikko. Myös ammatilaisharjoitelusta luopunut Tuppu saapui isompien ryhmän "jänikseksi" ja analysoijaksi. Alkuverryttelyt oli varattu hiekkatekonurmelle yhteishengen nostattamiseksi, mikä huokui myös jäälle mentäessä. Leirin teema painottui tekniikan hiomiseen, toki fyysinen rasitus alkoi näkyä kussakin ryhmässä sunnuntain aamujäällä. Leirin ohessa luistelijat saivat mahdollisuuden harjoitella myös startteja SLL:n lähettäjäkoulutuksen pistoolin tahdissa. Valtakunnallinen jääkausi on avattu ja kotimaan kisat ovat lähiviikkojen ohjelmistossa… tsemppiä toivottaa leiriorganisaatio.

Viimeksi päivitetty 27.11.2011 19:30
 

Tropiclandiassa jaettiin kauden palkinnot

Sähköposti Tulosta PDF

Kausi 2010-2011 saatettiin päätökseen kilpailijoiden palkitsemistilaisuudessa Vaasan Tropiclandiassa. Uinnin ja ruokailun jälkeen seuran puheenjohtaja Jyrki Lounatvuori kiitti kaikkia luistelijoita menneestä kaudesta ja samoin hän kiitti luistelijoiden lisäksi junioreiden MM-kisojen järjestelyihin osallistuneita vanhempia.

Vuoden miesluistelijaksi valittiin Pekka Koskela ja naisluistelijaksi Liisa Yli-Ojanperä. Vuoden poikaluistelijaksi valittiin Tommi Pulli ja vuoden tyttöluistelijaksi Elina Risku.

Kiertopalkinnot

Timantti Malja: Elina Risku

Hopealuistin: Katriina Keski-Opas ja Juho-Jaakko Yli-Ilkka

Reilu Junnu: Mira Hautamäki & Susanna Lehtiniemi ja Matti Yli-Ojanperä

Tupun Tsemppipytty: Juho-Jaakko Yli-Ilkka

Pikkuradan nopein: Anni Rinta-Keturi ja Niko Rinta-Keturi

Seuratoimihenkilö: Tiina Keski-Opas
 


Sivu 11 / 19