Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Tiedotteet


SU kahmi eniten mitaleita Junnu SM ja Hopealuistinfinaalista

Sähköposti Tulosta PDF

Junioreiden yhteispiste SM-kilpailu ja Hopealuistinfinaali luisteltiin varmaan haastavimmissa olosuhteissa Seinäjoella ikinä sitten tekojääradan valmistumisen 1983. Kilpailu käytiin 6.-7.2.2016 luonnonjäällä ja 1. päivään toi vaikeuskerrointa sankka lumisade, jota kolamiehet joutuivat kolaamaan koko kilpailun ajan, välillä traktorimieskin kävi auttamassa. Lumisade kääntyikin sitten vesisateeksi 2. kisapäivänä, joten jään päällä ollut vesikerros toi oman haasteensa kilpailijoille.

Viimeksi päivitetty 29.10.2016 10:00 Lue lisää...
 

Pingu-luistelukoulu 1. - 25.2.2016

Sähköposti Tulosta PDF

Linkki sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen
Ilmoittautumislomake Word-asiakirjana
Viimeksi päivitetty 29.10.2016 10:00
 

Seinäjoen urheilijat - Speeding is allowed VIDEO

Sähköposti Tulosta PDF
Viimeksi päivitetty 13.12.2015 22:48
 

Seuran jääpikkujoulu 17.12. Atriahallissa

Sähköposti Tulosta PDF
Viimeksi päivitetty 21.12.2015 23:12
 

Mikä ihmeen Team Sprint?

Sähköposti Tulosta PDF
SM-KILPAILUSSA KISATAAN TEAM SPRINT, MIKÄ IHMEEN TEAM SPRINT?

Team Sprint on sprinttereille suunnattu joukkuekilpailu ja se kilpaillaan joukkueilla, joissa on kolme luistelijaa. SM-kilpailussa joukkueet ovat seurajoukkueita. Samanaikaisesti radalla luistelee kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on kolme luistelijaa. Paremmin sijoitettu tai paremmaksi arvottu joukkue lähtee 1000 m:n maalin kohdalta ja joukkueen maali on vastaavassa kohdassa. Parina luisteleva toinen joukkue lähtee vastaavalta kohdalta vaihtosuoralta ja maali on niinikään vastaavassa kohdassa. Kilpailussa käytetään vain sisärataa eli ratamerkintöinä on vain sisäradan nappulat.

Joukkueet nimeävät luistelijat eri rooleihin. Ensimmäinen kierros luistellaan ilman hianauhaa luistelevan luistelija nr.1:en johtamana, luistelijat nr.2 ja nr.3 seuraavat ko. järjestyksessä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen luistelija nr.1 poistuu radan ulko-osaan ja valkoisella hianauhalla varustettu luistelija nr.2 johtaa seuraavan kierroksen. Toisen kierroksen jälkeen luistelija nr.2 poistuu radan ulko-osaan ja punaisella hianauhalla varustettu luistelija nr.3 luistelee yksin viimeisen kierroksen. Joukkueen loppuaika saadaan siten luistelijan nr.3 maaliintulosta.

Johtavan luistelijan ja seuraavana luistelevan luistelijan vaihdon tulee tapahtua joukkueen maalilinjan jälkeen ja ennen seuraavan kaarteen alkua. Niin, ja voittaja on joukkue, joka on saavuttanut nopeimman ajan.
Viimeksi päivitetty 10.03.2015 08:36
 


Sivu 2 / 19