Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Tiedotteet


PEKKA TEKI SEN TAAS!

Sähköposti Tulosta PDF
Onnea Pekalle, joka uusi SprinttiMM-hopean Salt Lake Cityn kisoissa.
 

Tatsi hurjassa vedossa, jälleen uusi SE

Sähköposti Tulosta PDF
Torstaikisoissa jää oli jälleen saatu huippukuntoon ja Tapani Renko jatkoi ennätysten rikkomista parantaen  M60 sarjan 3000m Suomen ennätystä peräti 20 sekunnilla. Uusi aika matkalle on nyt 4:57,08. Onnea meidän kaikkien puolesta!
Viimeksi päivitetty 08.03.2013 22:15
 

Seinäjoen Urheilijat on nyt oma seuransa

Sähköposti Tulosta PDF
Vuodenvaihteessa luistelujaostomme liitettiin yhteen vanhan pääseuran Seinäjoen Urheiljat kanssa ja nimenämme käytämme jatkossa Seinäjoen Urheilijat -nimeä.
Johtokunnan jäsenet valittiin vanhan pääseuran syyskokouksessa 27.12.12. Tuossa kokouksessa puheenjohtajan valinta päätettiin jättää johtokunnan sisäiseksi asiaksi ja sen kokoontuessa  ensimmäisen kerran 9.1.13, puheenjohtajaksi välittiin yksimielisesti Arja-Sisko Koskela. Muut johtokunnan  jäsenet ja heidän toimenkuvansa löytyvät päävalikon yhteystiedot kohdasta.

Seinäjoen Urheilijoihin kuulu tällä hetkellä meidän pikaluisteluväkemme lisäksi vanhan pääseuran aikaiset kyläosastot. Osassa niistä on edelleen varsin aktiivista toimintaa, osassa toiminta on vuosien saatossa hiipunut.
Vuodenvaihteessa Kuperkeikkahiihdon järjestelyt siirtyivät Seinäjoen Hiihtoseuralle ja Seinämaratonin järjestelyt Nurmon Jymyn kuntovaliokunnalle. Ilkan hiihdossa 23.2.2013 olemme mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa apuna.
 

Season Opening Race

Sähköposti Tulosta PDF
Tulokset

Viimeksi päivitetty 18.11.2012 17:21
 

Jääkausi alkoi

Sähköposti Tulosta PDF
SU ja luisteluliitto järjestivät viikonloppuna kansallisen kauden avausleirin. Koska iso osa valmentajista oli Inzellissä leirillä oli tilanne melko haastava. Kuitenkin, Veera ja Tuuli selvisivät pienten kanssa loistavasti, Ari ja Anssi katsoivat Tuomas Niemisen avustuksella itsekin oppien isompien perään ja Anneli toi osaamisensa hieman varttuneemmalle väelle. Leiripäällikkö Ari kiittää sekä vetäjiä että osallistujia.
Viimeksi päivitetty 05.11.2012 15:57
 


Sivu 9 / 19