Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Tiedotteet


I mammas skridskospår

Sähköposti Tulosta PDF
Ylen Sportmagasinet teki Elinasta mielenkiintoisen ohjelman, joka on katsottavissa myös täältä.

Täältä löytyy ohjelmaan liittyvä juttu http://svenska.yle.fi/artikel/2013/03/19/i-mammas-skridskospar

Viimeksi päivitetty 03.04.2013 19:49
 

Kehitysryhmä retkiluisteluradalla

Sähköposti Tulosta PDF
Kehitysryhmä vietti iltapäivän Kalajärven retkiluisteluradalla viime laiantaina. Ensin luisteltiin kukin omalla tavallaan, joko jokkareilla, pikureilla tai retkiterillä. Vanhempien laitettua kotakahvit ja makkarat lämpimäksi istahdettiin pitkä tovi keskustellen kuluvasta ja tulevasta kaudesta.
Rata oli loistokunnossa eikä pieni pakkasen viima haitannut ulkoilijoita. Hyvin ravittuina ja ulkoilleena ryhmä käy kohti loppukauden viimeisiä kisoja niin koti-kuin ulkomaillakin.

 

Pikaluistelijoille tunnustusta

Sähköposti Tulosta PDF

Lauantaina vietettiin neljännen kerran Pohjanmaan urheilugaalaa, jossa palkittiin vuoden 2012 menestyneimmät urheilijat, valmentajat ja seuratoimijat.

SU oli juhlassa hienosti esillä, kun kaksi palkintoa tuli seuran urheilijoille. Pekka Koskela palkittiin  vuoden 2012 parhaana urheilijana ja Tommi Pulli sai vuoden nuori urheilija palkinnon.

Tilaisuus oli hieno ja juhlassa  mukana ollut olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen oli haastattelussaan sitä mieltä, että harjoitteluolosuhteet pitää olla urheilijoilla kunnossa.
Viimeksi päivitetty 18.02.2013 17:22
 

Hopealuistinfinaali sekä B-junioreiden että A-tyttöjen SM

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoelta oli kilpailuissa taas suurin joukkue. Hopealuistinfinaalista saimme 7 henkilökohtasta mitalia, Junioreiden SM-kilpailusta saaliiksi tuli 5 mitalia.
A-tyttöjen SM-kilpailussa kaksoisvoiton toivat Susanna Lehtiniemi ja Roosa Hiltunen. A-poikien kilpailu käydään vasta Seinäjoella Yleisluistelijoiden SM-kilpailun yhteydessä.
B-poikien kilpailussa nähtiin todellinen kaksintaiselu 3000m matkalla, jossa Aatu Hautamäki vasta viimeisellä kierroksella jäi toiseksi Tuomas Rahnastolle. Aatu sai yhteispisteissä hopeaa ainoastaan 0,760 pisteen erolla.Pronssille nousi Valle Viertola.
Viimeksi päivitetty 08.03.2013 22:11 Lue lisää...
 

Kisaorganisaatio
Tulokset (1. kilpailupäivä)
Aikataulu (2. kilpailupäivä)
Lähtölistat (2. kilpailupäivä)
 


Sivu 8 / 19