Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Tiedotteet


Seuran jääpikkujoulu 17.12. Atriahallissa

Sähköposti Tulosta PDF
Viimeksi päivitetty 21.12.2015 23:12
 

Mikä ihmeen Team Sprint?

Sähköposti Tulosta PDF
SM-KILPAILUSSA KISATAAN TEAM SPRINT, MIKÄ IHMEEN TEAM SPRINT?

Team Sprint on sprinttereille suunnattu joukkuekilpailu ja se kilpaillaan joukkueilla, joissa on kolme luistelijaa. SM-kilpailussa joukkueet ovat seurajoukkueita. Samanaikaisesti radalla luistelee kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on kolme luistelijaa. Paremmin sijoitettu tai paremmaksi arvottu joukkue lähtee 1000 m:n maalin kohdalta ja joukkueen maali on vastaavassa kohdassa. Parina luisteleva toinen joukkue lähtee vastaavalta kohdalta vaihtosuoralta ja maali on niinikään vastaavassa kohdassa. Kilpailussa käytetään vain sisärataa eli ratamerkintöinä on vain sisäradan nappulat.

Joukkueet nimeävät luistelijat eri rooleihin. Ensimmäinen kierros luistellaan ilman hianauhaa luistelevan luistelija nr.1:en johtamana, luistelijat nr.2 ja nr.3 seuraavat ko. järjestyksessä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen luistelija nr.1 poistuu radan ulko-osaan ja valkoisella hianauhalla varustettu luistelija nr.2 johtaa seuraavan kierroksen. Toisen kierroksen jälkeen luistelija nr.2 poistuu radan ulko-osaan ja punaisella hianauhalla varustettu luistelija nr.3 luistelee yksin viimeisen kierroksen. Joukkueen loppuaika saadaan siten luistelijan nr.3 maaliintulosta.

Johtavan luistelijan ja seuraavana luistelevan luistelijan vaihdon tulee tapahtua joukkueen maalilinjan jälkeen ja ennen seuraavan kaarteen alkua. Niin, ja voittaja on joukkue, joka on saavuttanut nopeimman ajan.
Viimeksi päivitetty 10.03.2015 08:36
 

Aikuisten tekniikkakurssi

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoen Urheilijat järjestää aikuisille suunnatun tekniikkakurssin.
Lisätietoja
Viimeksi päivitetty 25.10.2016 19:29
 

Pikaluistelun tekniikkakurssi

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoen Urheilijat ja Supersport järjestävät aikuisille suunnatun tekniikkakurssin joulu- tammikuussa.
Lisätietoja
Viimeksi päivitetty 25.10.2016 19:28
 

Pingu Nappulaluistelu

Sähköposti Tulosta PDF
Viimeksi päivitetty 30.11.2014 18:21
 


Sivu 3 / 19