Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Valmennus
Kaikki valmennukseen liittyvä materiaali

ESDP-leirillä Berliinissä…

Sähköposti Tulosta PDF

SU:n luistelijoita oli edustettuna vuoden ensimmäisellä viikolla ”itäisten pohjoismaiden projektissa” ISU- jääleirillä. Paikalla oli vetäjiä ja luistelijoita kaikkiaan 45 henkilöä Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta.

Käytännön yhteistyö on tiivistynyt eri maiden kesken siinä määrin, että sekä nuoret luistelijat että vetäjät soljuvat jäällä kuin yhden seuran porukka !!

 

Viimeksi päivitetty 07.01.2013 20:40 Lue lisää...
 

SU:laisia Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
Veera, Sofia ja Juho-Jaakko luistelivat 28.12. Berliinin kv.kisassa viikon omatoimileirin ohessa kukin yhden kisamatkan ennätysvauhtejaan. Paikalliset nuoret luistelevat kisamatkansa pelkästään isolla 400m radalla, tosin jään kitkakertoimet ovat ulkojäätä pienemmät, eikä sateesta, pakkasesta tai tuulesta ole tietoakaan {#emotions_dlg.laughing}.

Viimeksi päivitetty 07.01.2013 20:40 Lue lisää...
 

Keharit joulutunnelmissa

Sähköposti Tulosta PDF

Kristiinan ja Roosan järjestämän pikkujoulun jälkihöysteenä valmennusryhmä kävi Arin johdolla ja Harrin taustoittamana Tiinan tallilla hevostelemassa; ihaa.. haa. Tarkoituksena oli keventää ajatuksia tiiviin kesän/syksyn harjoittelujakson jälkeen ja saada "uutta" motivaatiota kevään jäille...

Taustajoukoista oli paikalla muutama konkariratsastaja … joten käytännön vinkkejä tuli mukavasti ensikertaa ratsaille uskaltaville…”matkaan käy velihopea”.

 

Rauhallista Joulua ja

Vauhdikasta Uutta Vuotta 2013 !!!

Viimeksi päivitetty 24.12.2012 17:25 Lue lisää...
 

Opiskelijoiden MM-kilpailut Zakopanessa

Sähköposti Tulosta PDF
Alansa ensimmäiset opiskelijoiden maailmanmestaruuskilpailut käynnistyivät tänään Puolan Zakopanessa. Kilpailut kestävät tämän viikon. Huomenna nähdään suomalaista sinivalkoista väriä jäällä, kun mukana olevat Seinäjoen Saana Hyttinen ja Oulun Jenni Kukkonen starttaavat 1500 metrille. Juho Jääskeläinen Seinäjoelta ja Joonas Vesterlund Oulusta kilpailevat 1000 metriä.

Torstaina tytöt luistelevat 1000 m ja perjantaina koko nelikkö luistelee kaksi kertaa 500 m. Valmentajana mukana on Pirjo Lehtinen.
 

Maailmancup jatkuu Kiinassa

Sähköposti Tulosta PDF
Pikaluistelun maailmancup jatkaa matkaa Kiinaan Harbiniin. Mukana ovat seinäjokelaiset Elina Risku, Pekka Koskela ja Tommi Pulli. Myös Mika Poutala starttaa tulevana viikonloppuna 15.-16.12.
Elina liittyi miesjoukkueen mukaan maanantaina ja ensi kosketus on saatu jo tulevasta kilpailujäästä. Kaikki kilpailuissa mukana olevat luistelevat 2 x 500 m ja 2 x 1000 m. Kisoja voi jälleen seurata lauantaina ja sunnuntaina YLE TV2:lta.
Uusin tieto kertoo, että Pekka Koskela ei luistele Harbinissa tulevana viikonloppuna.
Viimeksi päivitetty 13.12.2012 17:50
 


Sivu 10 / 34