Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu
Valmennus
Kaikki valmennukseen liittyvä materiaali

Yleisluistelijoiden 2014 SM-kilpailut kilpailtiin Seinäjoella

Sähköposti Tulosta PDF
Yleisluistelijoiden SM-kilpailuissa seuramme luistelijat menestyivät erinomaisesti.
Naisten sarjan voitto ratkaistiin vasta 5000m luistelussa, jossa Veera Sarkanen osoitti kestävyytensä pudottaen HLK:n Miina Peltosen toiseksi. Pronssille nousi seurastamme Susanna Lehtiniemi.
Miesten sarjan voitto meni tiukasti KENSUn Verneri Kinnuselle. Hopeaa kuittasi Lauri Linden ja pronssia Juuso Käenmäki omasta seurastamme.
A-poikien yhteispisteiden SM-kullan vei HLK:n Tuomas Rahnasto. SU:n Aatu Hautamäki sai hopeaa ja Juho-Jaakko Yli-Ilkka pronssia.
Joukkueluistelussa Seinäjoen Urheiljat toivat kultaa ja hopeaa sekä miesten että naisten sarjassa.


Viimeksi päivitetty 04.03.2014 11:31 Lue lisää...
 

Elinalle SE:t 500m:llä!

Sähköposti Tulosta PDF
Elina Risku luisteli naisten 500 metrin SE-ajan pikaluistelun maailmancupin Calgaryn osakilpailussa. Elina taittoi matkan aikaan 39,24 ja paransi 11 sadasosalla omissa nimissään ollutta entistä ennätystään. Elina teki myös yhteispisteiden SE:n 2x500m:llä.
Speeding is allowed Elina!
Viimeksi päivitetty 12.11.2013 22:58
 

SU:n luistelijoita vkot 43-44 Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
Tälle syksyä seuran isommat junnut ja aikuiset ovat panostaneet kv.kilpailutason tavoittamiseksi leireilemällä lokakuun aikana Berliinin jäähallissa. Kyseinen 400m radan sisältävä jäähalli on Seinäjoelta "lähin" harjoituspaikka, missä voi harjoitella suunnitelmallisesti varmoissa olosuhteissa.

Seuran luistelijoista edustusmaajoukkueeseen kuuluvat Pekka Koskela (valittu Shotshiin 2014) sekä Elina Risku ja Tommi Pulli ovat suunnanneet Berliinistä matkansa Galgaryn ja Salt Lake Cityn m-cup osakilpailuihin, missä on vielä mahdollisuudet antaa valintanäytöt Shotshin Olympialaisiin.

Berliinin hallijäältä kotimaan olosuhteisiin viime viikonloppuna palasivat Talenttiryhmän (viisi suomalaista) Juho Jääskeläinen ja Matti Yli-Ojanperä (Juuso Käenmäki kotimaassa) sekä ESPD-ryhmän (12 suomalaista) Aatu Hautamäki, Valle Viertola, Juho-Jaakko Yli-Ilkka, Jaakko Hautamäki, Susanna Lehtiniemi ja Katriina Keski-Opas. ESPD-valmennusryhmässä oli mukana Harri (Ari jäi kotimaahan).

Viimeksi päivitetty 04.11.2013 21:36 Lue lisää...
 

Syyslomaleiri Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
Seuran isommista luistelijoista suurin osa on käynyt mm. Berliinin hallissa hakemassa tuntumaa kauden 2013-14 jääolosuhteisiin. Monella on myös vaihtunut luistinkalusto, joten niiden "sisäänajoa" on viimeistelty ennen varsinaisia kauden näyttökisoja...

Suomen A-maajoukkue on matkalla ensin Berliiniin m-cup karsintakisoihin ja sen jälkeen Galgaryn ja Salt Lake Cityn m-cup kisoihin, missä sijoittumalla 16 joukkoon antaa yhden tärkeän näytön Olympiakomitean valitessa kevään 2014 Sotshin Olympialaisiin... toivotaan Pekalle, Elinalle ja Tommille hurmosta kisasuorituksiin, ainakin kaikki näyttää tässä vaiheessa positiiviselta.

Kisatuloksia...
12.10. Berliinistä

19.10. Berliinistä

Viimeksi päivitetty 21.10.2013 10:52 Lue lisää...
 

Seuran junnuleiri urheiluopistolla

Sähköposti Tulosta PDF
Viime viikonloppuna Kuortaneella yhden yön mittaisen lajileirin annista vastasivat Anssi ja Ari, jonne osallistui yhteensä yli 20 henkeä,osa Porin pyrinnöstä.
Leiriohjelma koostui koordinaatio-nopeus sekä lajiominaisuuksien kirjosta. Yhteensä vuorokauteen leiriläiset treenasivat noin 6 tuntia joten kokonaisrasittavuus oli melkoinen uinteineen ja köydenvetokisailuineen.
Viimeksi päivitetty 11.09.2013 09:24 Lue lisää...
 


Sivu 6 / 34