Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus
Valmennus

Tommi ja Matti junioreiden maailmancupissa Italiassa

Sähköposti Tulosta PDF

Pikaluistelun junioreiden maailmancupin kolmas osakilpailu luistellaan Italian Collalbossa 28.-29.1.

Mukana ovat Juho Vaittinen VaHa, Verneri Kinnunen Kensu, Tommi Pulli SU, Miro Puolakka HLK, Matti Yli-Ojanperä SU ja Anni Mattila PoPy. Annilla on edessään maailmancupin debyytti.
Viimeksi päivitetty 27.01.2012 14:22 Lue lisää...
 

Tommilla vivahderikas debyytti

Sähköposti Tulosta PDF

SU:n Tommi Pulli aloitti erinomaisesti Budapestissa käytävävissä yleisluistelijoiden EM-kilpailuissa. Tommi luisteli avausmatkalla 500 metrillä neljänneksi ajalla 37,14. Voittajalle Tommi hävisi 0,25 sekuntia. 5000 m ei onnistunut etukäteen suunnitellun mukaisesti, aika 7,24.50 antoi sijaluvun 29. Yhteispisteissä sijaluku oli 25. kahden matkan jälkeen, ja näin Tommi jäi hienokseltaan sunnuntain 1500 m:ltä. 24 parasta jatkaa sunnuntaina kolmannelle matkalle.

Tommi aloitti hyvin 500 m. Satasen väliaika oli 10.05 ja täyteen kierrokseen kului 27,0 sekuntia. Lopputulos oli nuorelle miehelle mannaa aikuisten kovassa kisassa. Viiden tonnin taktiikkasuunnitelma ei onnistunut tällä kerralla. Aina puoleen väliin oltiin suhteellisen hyvässä vauhdissa ja suunnitelmassa, mutta matkan loppuosuudella koko matkan ajan puhaltanut takasuoran vastainen tuuli otti miehestä sen verran voimia, että kolme viimeistä kierrosta olivat kovaa taistelua maaliin saakka. 0,5 pistettä erotti Tommin 24 parhaan joukosta. Jatkopaikka oli siis harmittavan lähellä.

Viimeksi päivitetty 12.02.2012 01:12 Lue lisää...
 

SU:laisia Inzellissä

Sähköposti Tulosta PDF
Luisteluliiton RunnerUp ryhmästä Jake ja Juho leireilivät välipäivinä Inzellin luistelupyhätössä. Kyseinen ryhmä kisasi kahtena päivänä ja molemmat SU:n miesluistelijat olivat kertomansa mukaan tyytyväisiä suorituksiinsa (Juho 500m ja Jake 1500m).

Internationales Rennen 29./30. Dezember 2011

Inzell-Logo

Maailma on ns. pieni, sillä RunnerUp ja ESDP ryhmien SU:laiset kohtasivat toisensa Helsingin lentokentän laukkuterminaalissa, missä Juho ja Jake kertoivat seuraavan tavoitteen suuntautuvan kevään SM-kisoihin.
http://eisstadion-inzell.de/ergebnisse.php?WebflowModul=41f22c2cb4d3ff22826eea9f290d7fa3
Viimeksi päivitetty 01.01.2012 14:08
 

Tommille SH4 apurahaa

Sähköposti Tulosta PDF
Sami Hyypiän perustama, nuoria, huipulle tähtääviä urheilijoita tukeva SH4 tukirengas jakoi historiansa toiset apurahat 12 nuorelle urheilijalle Helsingissä keskiviikkona.

Jaettavien apurahojen kokonaismäärä oli 20 000 euroa. SU:n Tommi Pulli oli apurahasaajien joukossa.
Viimeksi päivitetty 31.12.2011 17:59 Lue lisää...
 

Leirit Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
Berliinissä joulun välipäivinä järjestettäviin nuorten maajoukkueen ja ESDP:n leireille osallistuu SU:sta kahdeksan luistelijaa ja kolme vetäjää. Nuoremmat leiriläiset palaavat kotimaisemiin uuden vuoden aatoksi, mutta maajoukkue jatkaa harjoittelua vielä seuraavankin viikon "tää on meidän keli" hallioloissa.Viimeksi päivitetty 01.01.2012 22:54 Lue lisää...
 

Tommi EM-kilpailuihin Budapestiin

Sähköposti Tulosta PDF
Suomen Luisteluliiton huippuluisteluvaliokunta on valinnut Seinäjoen Urheilijoiden Tommi Pullin Euroopan mestaruuskilpailuihin Budapestiin. Kilpailut käydään 6.-8.1.2012. Koosteet kilpailusta tulevat TV YLE 2:lta.
Lue lisää...
 

Kehitysryhmä Joulun Vietossa

Sähköposti Tulosta PDF
Arin ja Harrin valmennusryhmä vietti jouluviikolla perinteistä pikkujoulua...

... ruokailun parissa ennen joulupyhien hiljentymistä ja akkujen lataamista läheistensä parissa. Ruokapaikaksi valittiin nuorison toiveesta paikallinen TexMex -ravintola, joka tarjosi kullekin oman valinnan mukaisen annoksen {#emotions_dlg.tongue_out}

Juttua tuntui riittävän urheilun, todistusten, joulusiivojen ohessa monesta asiasta eli fiksujen ja edustavien yksilöiden kehityksestä saa valmennusduo nauttia !!! Lisäksi ryhmän jäsenet muistivat valmentajiaan laadukkaalla paketilla...KIITOS. Ja taisivat "päätontut" jakaa jotain pehmoista pakettia myös läsnäoleville.

RAUHALLISTA JOULUA JA LUISTAVAA UUTTA VUOTTA 2012 !!!


Viimeksi päivitetty 01.01.2012 22:53
 

Elinalle ja Tommille kultaa

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoen pikakiitäjjät, Elina Risku ja Tommi Pulli toivat Seinäjoelle yleisluistelijoiden SM-kultaa. Elinalle tämä oli jatkoa viime vuodelta ja Tommille ensimmäinen kerta.

Mestarit ovat nuoria, niin sitä ovat myös muut yhteiskilpailun mitalistit. Miesten kakkoseksi luisteli 18-vuotias jyväskyläläinen Verneri Kinnunen ja pronssimitalin otti vasta 17-vuotias Valkeakosken Hakan Juho Vaittinen.
Naisten hopeamitalisti on SU:n Saana Hyttinen. Pronssi meni porilaiselle Pia Humistolle. Sää- ja jääolosuhteet eivät olleet priimaa, mutta siitä huolimatta nuoret luistelivat matkan kuin matkan suhteellisen hyviin tuloksiin.
Yleisluistelijoiden yhteispistekilpailun ohella ratkottiin myös matkakohtaiset SM-mitalit naisten 5000 metrillä ja miesten 10000 metrillä.
Lue lisää...
 

Elina ja Tommi johtavat yleisluistelun SM-kisoja

Sähköposti Tulosta PDF

Seinäjoen Urheilijoiden nuoret pikakiitäjät, Elina Risku ja Tommi Pulli, johtavat yleisluistelun SM-kisoja ensimmäisen päivän jälkeen Helsingin Oulunkylässä. Saana Hyttinen pitää toista sijaa. Miehissä meidän musta hevonen, Lauri Linden, on yllättäen sijaluvulla neljä. Lauri on vain 0,2 sekuntia jäljessä kolmantena olevaa Juho Vaittista.

Naisten matkakohtaisella kolmella tonnilla Elina Risku luisteli kultaa, kuten myös B-tytöissä Veera Sarkanen. Saana Hyttinen oli neljäs naisten sarjassa. A-pojissa Tommi Pulli voitti viisi tonnia kymmenellä sekunnilla toiseksi tullutta Verneri Kinnusta. Miehissä voittoon luisteli Lauri Linden, Jarkko Viertolan ollessa neljäs. Jarkko kupsahti pyllylleen heti matkan alussa, mutta hienosti luisteli loppuun saakka.

Team pursuitissa eli joukkueluistelussa SU:n miehet ottivat kultaa kokoonpanolla Tommi Pulli, Jarkko Viertola ja Lauri Linden. SU:n kakkosjoukkue oli loistavasti kolmas joukkueella Matti Yli-Ojanperä, Juuso Käenmäki ja Aatu Hautamäki. Naisten kilpailussa Elina Risku, Saana Hyttinen ja Veera Anttila sijoittuivat hopealle.

Viimeksi päivitetty 08.01.2012 18:37 Lue lisää...
 

Berlin-Pokal

Sähköposti Tulosta PDF
Juho-Jaakko tavoitteli 10-11.12. Berliinin hallissa nuorten olympialaisten aikarajojen alitusta (YOG 500m 42,00 ja 1500m 2.14,00). Matkassa mukana HLK:sta Lasse Ahonen, joka alittanut 42 sekunnin rajan viime kaudella sekä joukkueenjohtajana Harri. Hallijään liukkauteen totuttauduttiin torstain ja perjantain aikana olosuhteiden ollessa erinomaiset, kuten arvata saattaa hieman uudistetuissa puitteissa valaistuksen ja ilmastoinnin osalta.

Kilpailun järjestäjä ei maan tavan mukaisesti paljoa englantia hallitse, mutta SLL:n ennakkoinfolla ja "jojon" rutiinilla pojat saatiin varmistettua ennakkosuunnitelman mukaisille matkoille. Kilpailun arvonta suoritettiin LapTop ohjelmalla (pingispallot ovat "itäsaksassakin" historiaa) , minkä osalta molemmille pojille oli luvassa 500m:lle Inzellissä alkukaudesta 42 sekunnin alittaneet kirittäjät  :)

http://www.eisschnelllauf-in-berlin.de
-> tulokset
ERGEBNISSE DER WETTKÄMPFE - 10. und 11. Dezember 2011
Viimeksi päivitetty 12.12.2011 15:06 Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 9 / 17