Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus
Valmennus

Tommi ja Pekka Sotsiin 2014

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoen Urheilijoilla on jälleen kaksi edustajaa Olympiakisoissa.
Pekka Koskelan on valittu jo aikaisemmin Olympiaedustajaksi.
Tänään tuli tieto, että myös Tommi Pulli ponnisti mukaan olympiakoneeseen Sotsiin.
Onnea pojat!
 

Seuralla edustus nuorten m-cupissa...

Sähköposti Tulosta PDF
Susanna, Aatu ja Juho-Jaakko kilpailevat viikonlopun aikana 25-26.1. Itävallan Innsbrukissa nuorten m-cupin toisessa osakilpailussa. Mukana on lisäksi HLK:n luistelijoita ja nuorten maajoukkuevalmentaja Jason Andberg. Paikalla on yhteensä 21:n eri maan edustajia, joten taso on laaja kevään arvokilpailujen lähestyessä.

LA 1000m ja 3000m  SU 500m, 1500m ja massastartti.

Viimeksi päivitetty 25.01.2014 14:25
 

Seuralla valmentajakoulutusta

Sähköposti Tulosta PDF
Seuran toimesta järjestettiin fysiikkavalmennuksen perusteista yhden illan koulutustapahtuma yhteistyökumppani DBC-klinikan tiloissa.

Illan avasi DBC-klinikan edustajana ft, MDT Janne Mäki-Jouppila ja varsinaisen luennon piti Ari Hiltunen. Paikalle oli kerääntynyt väkeä niin vetäjien, taustajoukkojen kuin luistelijoiden parista.
Viimeksi päivitetty 09.02.2014 18:02
 

Kevätkauden avauskisa Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
ISU-projektiryhmän vuodenvaihteen leiri pidetään 2-6.1.2014 Berliinin halliolosuhteissa, paikalla SU:laisista pikakiitureista Katriina, Veera, Jaakko, Juhku, Valle ja Aatu. Valmentajina paikalla Ari ja Aimo sekä koordinaattorina Mikko.

Vanhemmista luistelijoista on paikalla mm. A-maajoukkueen Elina, joka viimeistelee kauden huippuvirettä tammikuussa Japanissa käytäviin spr.MM-kisoihin. Sekä Talenttiryhmän Matti

Vuoden ensimmäinen viikko huipentui Berliinin hallissa yksipäiväisiin kilpailuihin, missä oli mahdollisuus vetää kaksi matkaa 500-3000m väliltä.
Suomen joukkueessa saavutettiin kaikkiaan 11 uutta hk. ennatystä, joten varsin monella suunta joulun välipäivien jälkeen on ollut heti nousujohteinen :)

TULOKSIA... 4.1.2014 Berliini
Viimeksi päivitetty 05.01.2014 23:41 Lue lisää...
 

Susanna, Aatu ja Juhku nuorten m-cup:ssa Zakopanessa

Sähköposti Tulosta PDF

Joukkueessa mukana myös Miina ja nuorten maajoukkuevalmentaja Jason Andberg (HLK:sta).

Kilpailuihin pääsi osallistumaan 1993-97 (ja -98 synt. mutta junMM-rajat alittaneet) luistelijat, jotka olivat alittaneet nuorten m-cup:n aikarajat. SU:sta kaikki kolme tähän mennessä rajat alittanutta luistelijaa siis matkassa mukana.

Viimeksi päivitetty 03.01.2014 14:17 Lue lisää...
 

Juuso, Matti ja Juho Universiadeissa

Sähköposti Tulosta PDF
Luistelijoiden valmentajana Ari Hiltunen...

Miesten urakan aloittaa 5000 metrillä startilla Juuso, jolta joukkueen valmentaja Ari Hiltunen odottaa kovaa panosta. " Uskon, että Juuso yltää uudelle minuuttiluvulle eli alle kahdeksan minuutin. Säätiedot lupailevat ihanteellista keliä, joten ennätyksiä tullaan rikkomaan" Hiltunen hehkutti.

Myös Juhon ja Matin sprinttimatkat nähtävissä viikonlopun tilastoissa {#emotions_dlg.cool}.

KISALINKKI...Viimeksi päivitetty 15.12.2013 14:37
 

Yleisluistelijoiden 2014 SM-kilpailut kilpailtiin Seinäjoella

Sähköposti Tulosta PDF
Yleisluistelijoiden SM-kilpailuissa seuramme luistelijat menestyivät erinomaisesti.
Naisten sarjan voitto ratkaistiin vasta 5000m luistelussa, jossa Veera Sarkanen osoitti kestävyytensä pudottaen HLK:n Miina Peltosen toiseksi. Pronssille nousi seurastamme Susanna Lehtiniemi.
Miesten sarjan voitto meni tiukasti KENSUn Verneri Kinnuselle. Hopeaa kuittasi Lauri Linden ja pronssia Juuso Käenmäki omasta seurastamme.
A-poikien yhteispisteiden SM-kullan vei HLK:n Tuomas Rahnasto. SU:n Aatu Hautamäki sai hopeaa ja Juho-Jaakko Yli-Ilkka pronssia.
Joukkueluistelussa Seinäjoen Urheiljat toivat kultaa ja hopeaa sekä miesten että naisten sarjassa.


Viimeksi päivitetty 04.03.2014 11:31 Lue lisää...
 

Elinalle SE:t 500m:llä!

Sähköposti Tulosta PDF
Elina Risku luisteli naisten 500 metrin SE-ajan pikaluistelun maailmancupin Calgaryn osakilpailussa. Elina taittoi matkan aikaan 39,24 ja paransi 11 sadasosalla omissa nimissään ollutta entistä ennätystään. Elina teki myös yhteispisteiden SE:n 2x500m:llä.
Speeding is allowed Elina!
Viimeksi päivitetty 12.11.2013 22:58
 

SU:n luistelijoita vkot 43-44 Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
Tälle syksyä seuran isommat junnut ja aikuiset ovat panostaneet kv.kilpailutason tavoittamiseksi leireilemällä lokakuun aikana Berliinin jäähallissa. Kyseinen 400m radan sisältävä jäähalli on Seinäjoelta "lähin" harjoituspaikka, missä voi harjoitella suunnitelmallisesti varmoissa olosuhteissa.

Seuran luistelijoista edustusmaajoukkueeseen kuuluvat Pekka Koskela (valittu Shotshiin 2014) sekä Elina Risku ja Tommi Pulli ovat suunnanneet Berliinistä matkansa Galgaryn ja Salt Lake Cityn m-cup osakilpailuihin, missä on vielä mahdollisuudet antaa valintanäytöt Shotshin Olympialaisiin.

Berliinin hallijäältä kotimaan olosuhteisiin viime viikonloppuna palasivat Talenttiryhmän (viisi suomalaista) Juho Jääskeläinen ja Matti Yli-Ojanperä (Juuso Käenmäki kotimaassa) sekä ESPD-ryhmän (12 suomalaista) Aatu Hautamäki, Valle Viertola, Juho-Jaakko Yli-Ilkka, Jaakko Hautamäki, Susanna Lehtiniemi ja Katriina Keski-Opas. ESPD-valmennusryhmässä oli mukana Harri (Ari jäi kotimaahan).

Viimeksi päivitetty 04.11.2013 21:36 Lue lisää...
 

Syyslomaleiri Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF
Seuran isommista luistelijoista suurin osa on käynyt mm. Berliinin hallissa hakemassa tuntumaa kauden 2013-14 jääolosuhteisiin. Monella on myös vaihtunut luistinkalusto, joten niiden "sisäänajoa" on viimeistelty ennen varsinaisia kauden näyttökisoja...

Suomen A-maajoukkue on matkalla ensin Berliiniin m-cup karsintakisoihin ja sen jälkeen Galgaryn ja Salt Lake Cityn m-cup kisoihin, missä sijoittumalla 16 joukkoon antaa yhden tärkeän näytön Olympiakomitean valitessa kevään 2014 Sotshin Olympialaisiin... toivotaan Pekalle, Elinalle ja Tommille hurmosta kisasuorituksiin, ainakin kaikki näyttää tässä vaiheessa positiiviselta.

Kisatuloksia...
12.10. Berliinistä

19.10. Berliinistä

Viimeksi päivitetty 21.10.2013 10:52 Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 3 / 17