Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus
Valmennus

Yleisluistelijoiden SM-kilpailut Helsingissä 20.-21.12.2014

Sähköposti Tulosta PDF
Yleisluistelijoiden yhteispistekilpailun matkat muutetttiin tänä vuonna jo kansaivälisen liiton uusien suunnitelmien mukaisiksi: miehet kilpailivat 500/1500/1000/5000 metrillä ja naiset 500/1500/1000/3000 metrillä.
Olosuhteet olivat lauantain kilpailussa loistavat ja lentävät, joten lähes kaikki kilpailijat luistelivat  henkilökohtaisia ennätyksiään.
Yleislusitelijoiden miesten sarjan voitti Verneri Kinnunen (KENSU), hopeaa Robert Brandt (HTL) ja pronssia Juho-Jaakko Yli-Ilkka (SU). Naisten sarjan voitti Carolien Hunneman (HLK), hopeaa Miina Peltonen (HLK) ja pronssia Katriina Keski-Opas (SU).
Juho-Jaakko (17v) ja Katriina (16v) tekivät kumpikin uudet henkilökohtaiset ennätyksensä kahdella matkalla.
Sunnuntain kilpailussa luonnonvoimat näyttivät voimansa ja varsinkin miesten 5000m jouduttiin kilpailemaan erittäin sankassa lumisateessa, ajoittain luistelijoiden oli vaikeata nähdä edes missä rata meni.
Miesten 5000m voittii HLK:n Tuomas Rahnasto ja naisten 3000m HLK:n Carolien Hunneman. SU:n Veera Sarkanen sijoittui tällä matkalla pronssille.
Miesten joukkueluistelun (8 kierrosta) kullan toivat Seinäjoelle: Aatu Hautamäki, Juho-Jaakko Yli-Ilkka ja Matti Yli-Ojanperä. Myös pronssimitali tuli Seinäjoelle joukkueella Juuso Käenmäki, Jaakko Hautamäki ja Valle Viertola.
Naisten joukkueluisteluun (6kierrosta) löytyi vain kaksi joukkuetta: HLK ja SU. SU:ta edustivat Pipsa Hiltunen, Katriina Keski-Opas ja Veera Sarkanen.
Viimeksi päivitetty 25.10.2016 19:29
 

kv.kisat Inzellissä

Sähköposti Tulosta PDF
Seuran kv.tasoa edustavat ja tavoittelevat luistelijat antoivat näyttöjä Euroopan nopeimmassa hallissa Saksan Inzellissä.

A-maajoukkueeseen kuuluvat Pekka, Tommi ja Elina sekä talenteista Matti ja nuorten maajoukkueesta Aatu, Veera ja Juho-Jaakko olivat mm. Tuomaksen ja Pasin valmennustaktiikoiden siivittämänä alittamassa hk.ennätyksiä ja jun.MM- ja cup-rajojen alituksia !!
- erityisesti nuorten maajoukkueeseen kuuluvien SU:laisten tekeminen oli jo tässä vaiheessa kautta siinä määrin hurmosmaista, että Tupun fiilikset "somettuivat" atmosfääreihin asti...
Viimeksi päivitetty 23.11.2014 22:00
 

Kotimaan cup-avaus Ogelissa

Sähköposti Tulosta PDF
SU:n luistelijat jatkoivat kotimaan avauskisan jäljiltä Seinäjoelta heti Ogelin luistelupyhättöön J.Järvisen muistokilpailuihin.

Miesten sarjassa Juho ja Juuso kävivät tiukan esikisan kolmen viikon kuluttua käytäviin yl.SM kilpailuihin... nuoremmissa C/D/E -sarjoissa saalisti nuorisocupin pisteitä kaikkiaan yhdeksän seuran junnua {#emotions_dlg.wink}
Viimeksi päivitetty 23.11.2014 21:24
 

Seuran luistelijat "kotihallissa" Berliinissä

Sähköposti Tulosta PDF

Berliinin avauskisaan TULOKSET
Viimeksi päivitetty 22.10.2014 18:05
 

Seuran huiput ja talentit kohti juhannusta...

Sähköposti Tulosta PDF
Alkanut kausi on lähtenyt Tupun johtamalla valmennuspolulla käyntiin... juhannusta lähdettiin viettämään mm.Pekan valmentajakoulutuksen näyttöharjoitteiden muodossa (Davenport).
- yksilölajin yhteisharjoitteiden toteuttaminen laajemmalla kokoonpanolla on tiivistänyt entisestään luistelijoiden yhteishenkeä..."tänään on meirän keli" {#emotions_dlg.cool}

---
Halliskan kuntoradalla toiminnallisen voiman harjoite Reijo Koiviston toimesta...apuna Tuppu ja Harri.
Pyörävetoja Keski-Nurmontiellä...vetomiäs tankkaa {#emotions_dlg.tongue_out}
Joupiskan kuntoradalla määräintervalleja Pekan toimesta... apuna Tuppu ja Harri.
Viimeksi päivitetty 23.06.2014 07:54
 

Punttivuoroja peruuntuu...

Sähköposti Tulosta PDF
Liikuntatoimi tiedottaa... Urheilutalon punttivuorojen peruuntumisista.

1. kaikki salivuorot perutaan ti 3.6. - pe 6.6 -> TUL:n liittojuhlan vuoksi.

2. kaikki harjoitusvuorot perutaan to 10.7. - pe 11.7. -> Tangomarkkinoiden vuoksi.
 

Punttivuoroja peruttu

Sähköposti Tulosta PDF
Liikuntatoimi tiedottaa... Urheilutalon punttivuorojen peruuntumisista.

1. kaikki salivuorot perutaan ti 3.6. - pe 6.6 -> TUL:n liittojuhlan vuoksi.

2. kaikki harjoitusvuorot perutaan to 10.7. - pe 11.7. -> Tangomarkkinoiden vuoksi
Viimeksi päivitetty 20.05.2014 08:52
 

Punttivuoroja peruttu

Sähköposti Tulosta PDF
Liikuntatoimi tiedottaa... urheilutalon punttivuorojen peruuntumisista.
1. torstaina 1.5. koko päivä, vapun pyhien johdosta.

2. torstaina 8.5. klo 9.15-22, SDP:n puoluekokouksen johdosta.
 

Valmentajat opissa yl.MM-kisoissa

Sähköposti Tulosta PDF
ISU:n sponsoroiman ESDP (itäisen Skandinavian kehitys projekti) ja Mikko Yli-Ojanperän koordinoiman ryhmän valmentajat kävivät 21-23.3. koulutusmatkalla yleisluistelijoiden MM-kisoissa Hollannin Heerenveenissä. Suomen ryhmästä matkassa oli kaikki siihen nimetyt valmentajat, Ari Hiltunen ja Harri Yli-Ilkka SU:sta, Niko Räsänen (HTL), Jyrki Terävuo (TuUL) ja Suomen vastuuvalmentaja Jason Andberg (HLK). Lisäksi ryhmää täydensivät neljä ruotsalaista ja neljä tanskalaista valmentajaa.

Viimeksi päivitetty 30.03.2014 22:58 Lue lisää...
 

Seuran junnuja "EM-kisoissa"

Sähköposti Tulosta PDF
Luisteluliiton nuorisovaliokunnan toimesta tehtiin 17+3 edustuksella kv. kilpailureissu Heerenveenin Viking Race kilpailuun, missä 11-16 ikäiset mittelivät "Euroopan nopeimpien tittelistä".

SU:sta mukana Juuso, Anni, Sini, Katriina, Emilia, Juho-Jaakko ja Valle sekä joukkueen johtajana Harri. Jaakko valitettavasti sairastui nuha-kuumeeseen, joten hän jäi kahden muun tavoin kotimaahan. Mukana kannustusjoukoista Thialfissa olivat Kati, Tiina ja Kari. Myös HLK:n vanhempia oli mukana puolen tusinaa ja ruotsalaisten vanhempia n.20 henkeä.
Viimeksi päivitetty 13.03.2014 21:30 Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 2 / 17