Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus / Elina vaihtoi maisemaa

Elina vaihtoi maisemaa

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoen Urheilijoiden ykkösnaisluistelija Elina Risku vaihtoi Seinäjoen tasaiset maisemat Etelä-Saksan Inzellin vaihteleviin, erilaisiin harjoitusolosuhteisiin, KIA Academy Speed Skating in Inzell Germany.
Pikaluistelu on kilpailulajeista kovimpia. Lajissa tarvitaan joka osa-alueella loistavia fyysisiä ominaisuuksia, teknistä ja taktista huippuosaamista, vakaat olosuhteet, harjoituskavereita samalta tasolta tai jopa hieman parempia sekä valtavasti psyykkistä kapasiteettia.

Tavoitteena Sotsi 2014. Sen eteen tehdään töitä tavalla tai toisella. Ympäristön ja valmentajan vaihdos tässä kohdassa ovat todella tärkeitä toimenpiteitä luistelijan uraa ajatellen. Jeremy Woterspoon, akatemiavalmentaja, ottaa valmentamisesta päävastuun, tehden tiivistä yhteistyötä allekirjoittaneen kanssa. Molempien tavoitteena on saada Elina top 10 joukkoon tulevina vuosina.
Kaikki tämä panostus luistelijan ja valmentajan uralla tähtää siihen, että Suomen naispikaluistelu nousee maailman kärkeen tulevina vuosina.  Tämä vaatii uhrauksia ja ennen kaikkea uskallusta tehdä uusia päätöksiä menestymisen toivossa. Minä ja me kaikki haluamme kannustaa ja toivoa mitä parhainta tulosta tulevaisuudessa. JOS EI YRITÄ JA USKALLA, EI MITÄÄN SAAVUTAKKAAN.
Pirjo Lehtinen
Nuorten olympiavalmentaja
Elinan henkilökohtainen valmentaja
Viimeksi päivitetty 30.06.2012 22:57