Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus / Tommi sai pronssia

Tommi sai pronssia

Sähköposti Tulosta PDF

Seinäjoen oma poika, Tommi Pulli,  luisteli junioreiden MM-kilpailuissa sunnuntaina 1000 metrillä pronssia. Tommin aika oli 1.11,30. Sillä hän päihitti neljänneksi jääneen Kanadan Laurent Dubreuilin kahdella sadasosalla, mutta Lorenzen veti jälleen alle Tommin ajan 0,05 sekunnilla. Tämän vuoden taso oli jälleen entistä kovempi mitä viime vuonna kotikisoissa. Töitä täytyy tehdä hurjasti ympäri vuoden saadakseen tällaisetkin ajat mitä nuoret täällä nyt luistelivat. Tommin tonnin veto oli kerrassaan loistava. Kovassa seurassa saavutettu mitalli Suomelle on kultaakin arvokkaampaa.

Se oli todellinen taistelu- ja työvoitto. Pronssinen mitalli lievittää ehkä hieman eilistä pettymystä. Tommin luistelu oli jälleen kerran hyvä, kommentoi joukkueen valmentaja Pirjo Lehtinen.

 

Juho Vaittinen oli 18. ajalla 1.15,09 ja Verneri Kinnunen 24. ajalla 1.15,77. Kumpikaan ei jäänyt kauas ennätyksistään.

Team pursuitissa eli joukkueluistelussa pojat tekivät sen mitä suunniteltiin, he luistelivat uuden junioreiden Suomen ennätyksen 4.12,18.

- Nämä olivat kyllä tunteikkaimmat kisat miesmuistiin. Olemme väsyneitä ja onnellisia. Pojat taistelivat todella kovassa seurassa todella hyvin.

Neljän päivän kuluttua isketään samalla areenalla maailmancupin finaalisssa.

Viimeksi päivitetty 04.03.2012 14:52