Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus / Short track -leiri Kisakalliossa

Short track -leiri Kisakalliossa

Sähköposti Tulosta PDF
Suomen Luisteluliiton osa A-maajoukkueen ja nuorten maajoukkueen luistelijoista leireilee Lohjan Kisakalliossa ensi viikon keskiviikosta sunnuntaihin. Leirin ohjelmassa on, kaikille mieluinen jääkosketus, short track eli kaukalopikaluistelu, ohjelmassa. Vaikka talven koitoksiin on vielä jonkun verran aikaa, totuttelemme jo jäähän tässä vaiheessa.

Tulevaa kautta ajatellen, harjoittelu on vielä keskeneräistä, mutta motivaation kannalta tuleva leiri on todella positiivinen harjoite tulevaan. Panostamme etenkin kaarreluisteluun, mikä on tärkeää pitkällä radalla luisteltaessa. Kaarteissa se vauhti luodaan. Leiri on jo neljäs maajoukkueen luistelijoille tämän harjoituskauden aikana. Sanonta, luistelija tehdään kesällä, pitää näinäkin päivinä paikkansa.

Leirille osallistuvat Seinäjoen Urheiljoiden nuoret huiput Elina Risku, Saana Hyttinen ja Tommi Pulli (A-maajoukkue). Mukana ovat myös Jarkko Viertola, Matti Yli-Ojanperä sekä tuloaan tekevä Aatu Hautamäki. Leirin ohjelmasta ja toteutuksesta vastaa Pirjo Lehtinen.