Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus / Maailman cup jatkuu Berliinissä ja nuoret kisaavat Hamarissa

Maailman cup jatkuu Berliinissä ja nuoret kisaavat Hamarissa

Sähköposti Tulosta PDF

Maailmancupin toinen osakilpailu luistellaan tulevana viikonloppuna (20.-21.11.) Berliinissä. Kilpailut ovat kolmipäiväiset ja ohjelmassa on sekä yleisluistelijoiden että sprinttereiden matkat. Suomen joukkueessa luistelevat SU:n miehet Pekka Koskela, Tuomas Nieminen sekä Mika Poutala, Markus Puolakka ja Niko Räsänen.

 

SU:n nuoria matkustaa Norjan Hamariin, missä kisaillaan Norweigian cup 3. Matkalle lähtevät Elina Risku, Saana Hyttinen ja Tommi Pulli. Mukaan lähtevät myös Verneri Kinnunen ja Laura Koriseva. Elinan ensisijaisena tavoitteena on alittaa 1500 m:llä aika 2.10,00, mikä vaaditaan nuorten MM-kilpailujen allroundille eli yhteispisteluisteluun. Saana hakee kovaa vauhtia matkalta kuin matkalta. Tommi hakee tuntumaa kauden ensimmäiseen 5000 tonnin luisteluun. Mahdollisuudet kaikilla nuorilla on luistella hyviä aikoja jokaisella luistelemallaan matkalla. 

Järjestäjien puolelta jää on luvattu laittaa priimakuntoon, niin ei muuta kuin antaa mennä. Toivotamme kaikille luistelijoillemme onnistunutta viikonloppua.

Hamarissa kierrostaulua näyttää Pirjo Lehtinen.

Viimeksi päivitetty 08.01.2011 16:53