Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus / Kolme kultaista mitalia Seinäjoelle Hopealuistinfinaalissa

Kolme kultaista mitalia Seinäjoelle Hopealuistinfinaalissa

Sähköposti Tulosta PDF

Valtakunnallinen Hopealuistinfinaali eli epäviralliset SM-kilpailut käytiin Helsingin Oulunkylässä ikäluokissa 11-, 13- ja 15-vuotiaat. Sää suosi kilpailuja ja kenttämiehet olivatkin saaneet jään loistokuntoon, pieniä kumpareita jäässä lukuunottamatta. Seinäjoen mahti näkyi jälleen kilpailuissa. Seinäjoen Urheilijat oli paras seura. Nuorimpien sarjan valtikka on meillä niin pojissa kuin tytöissä. Katriina Keski-Opas ja Jaakko Hautamäki luistelivat sellaiset ajat, että kaikki muut saivat katsella heidän kantapäitään. Molemmat voittivat kaikki kolme luisteltua matkaa. Voitot siis kotiin E-sarjoissa.  

  
D-sarjan tyttöjen voittaja oli Emilia Lounatvuori, voittaen kaikki neljä matkaa. Juho-Jaakko Yli-Ilkka oli D-sarjan pojissa hyvä kakkonen. Veera Sarkanen ja Aatu Hautamäki taasen toivat hopean väristä mitalia kotiin C-sarjoissa. Susanna Lehtiniemi tyttöjen C-sarjassa voitti 500 m lähes kahdella sekunnilla, mutta joutui jättämään leikin kesken sairauden vuoksi.

 

D- ja C-sarjoissa luisteltiin viestikilpailu 3x400 metriä. D-pojat ottivat kultaa joukkueella Valle Viertola, Petteri Lehtiniemi ja Juho-Jaakko Yli-Ilkka. C-tytöt luistelivat hopealle. Viestiä veivät Veera Sarkanen, Roosa Hiltunen ja Pipsa Hiltunen. E-sarjojen voitot tulivat kotiin. E-tytöt Anni Rinta-Keturi, Vilma Hämäläinen ja Katriina Keski-Opas olivat voittoon luistelleet luistelijat. Samassa sarjassa tuli myös pronssia Sofia Yli-Ilkan, Elisa Yli-Ilkan ja Cecilia Kallisen toimesta. E-poikien I joukkue Topi Hiltunen, Niko Rinta-Keturi ja Jaakko Hautamäki pokkasivat kultaa. Tudor Prisada, Mikael Kallinen ja Veeti Sarkanen olivat kovassa taistelussa sijaluvulla 4.

Mukana kilpailuissa oli vielä hyvä panos seinäjokelaisedustusta. E-tytöissä Anni Rinta-Keturi oli 4.- Vilma Hämäläinen 5. - Elisa Yli-Ilkka 6. - Sofia Yli-Ilkka 8. ja Cecilia Kallinen 10. Poikien E-sarjassa Niko Rinta-Keturi oli 5. - Topi Hiltunen 7. - Veeti Sarkanen 8. - Tudor Prisada 12. - Mikael Kallinen 13. - Petteri Lehtiniemi 14. ja Lauri Lassi 16.

Viimeksi päivitetty 18.02.2010 07:59